Novi financijski početak

vam se može dogoditi za 90 dana

Bez obzira na to koliko ste dugo blokirani – neki naši klijenti bili su u blokadi i više od 10 godina.

KORAK 1

BESPLATNA FINNACIJSKA ANALIZA

U prvom kontaktu procjenjujemo da li možemo riješiti problem. Iznimno je važno da nam date iskrene i točne informacije. Redovna primanja ili mirovina preduvjet su za reprogram vaših financija. Tražimo informacije o vašim prihodima i obvezama, poslodavcu, obiteljskoj situaciji. Ako zadovoljavate uvjete, krećemo u proces, ako ne zadovoljavate, bit će vam objašnjeno što se treba promijeniti da vas uzmemo u obradu.

KORAK 2

DOSTAVA DOKUMENTACIJE

Naravno, dokumentaciju nam pošaljite SAMO AKO imate redovna primanja, zaposleni ste na neodređeno ili u mirovini. Dokumenti koje trebamo od vas su:

 • Platne liste, odnosno odreska od mirovine za prethodna tri mjeseca.
 • Očevidnik o redoslijedu plaćanja s obračunatom kamatom – OSOP-SN (FINA).
 • Obrazac NIO, stanje isknjiženih obveza (FINA).
 • Presliku osobne iskaznice.
 • Promete po redovnom tekućem i zaštićenom računu (ako ga imate otvorenog) za prethodnih 6 mjeseci.
 • OSR Izvješće (dobit ćete pisane upute kako ga zatražiti).
 • Ispunjen i potpisan obrazac punomoći (potrebno zbog GDPR-a, kontakata s vjerovnicima u cilju utvrđenja točnog stanja duga te postizanja nagodbi, kao i za komunikaciju s poslovnom bankom).

Temeljem vaših prihoda procijenit ćemo kreditnu sposobnost. Provjerit ćemo i stanja i strukturu vaših obveza I umjesto vas ćemo kontaktirati vjerovnike i pregovarati o smanjenju duga za jednokratno podmirenje.

KORAK 3

MEĐUFINACIRANJE – ZATVARAMO VAŠA DUGOVANJA I DEBLOKIRAMO VAM RAČUN

Kod pregovora s vašim vjerovnicima, dat ćemo sve od sebe kako bi umanjili vaš dug i ugovorili za vas prihvatljive uvjete.

Ako slučajno ne uspijemo postići dogovor s bankom, nakon potpisa ugovorne dokumentacije vlastitim sredstvima podmirujemo sva vaša dugovanja prema vjerovnicima, uz nagodbe koje smo postigli. Time Vam je račun deblokiran I postali ste kreditno sposobni.

KORAK 4

ISPLATA KREDITA U BANCI

Na tržištu surađujemo s više banaka s kojima imamo potpisane ugovore na način da se za naše klijente rade odstupanja, poglavito uz evidentiranu blokadu ili neurednost u HROK-u (tzv. crnu listu). Kroz pregovore pronalazimo i predlažemo vam odgovarajuću banku koja će vam odobriti novi, povoljniji kredit i vama prihvatljive rate.

Kad se to dogodi, vi podmirite naše međufinanciranje I trošak vođenja procesa, a ostatak sredstava, ako imate dovoljno kreditne sposobnosti, ostat će na vašem računu.

Čestitamo.

koliko smo pomogli

koliko smo pomogli

koliko smo pomogli

koliko smo pomogli

koliko smo pomogli

koliko smo pomogli

Hrvoje Brajković

Financijska sloboda nakon 15 godina

Imao sam tvrtku, zaposlenike, bavio se kopiranjem i skeniranjem, a onda je 2008. došla kriza, nisam mogao radnicima stati pred oči, a da im ne isplatim plaće. Počeo sam dizati gotovinu s kreditne kratice, davati to za plaće. Mjesečno sam kroz ovrhu plaćao 1500 kuna, ali nikako nisam stizao do glavnice. I tako 15 godina… Zaposlio sam se na drugim poslovima, vozio taksi, radio po telekomima, u trgovinama, ali moj život sveo se na blokadu. Nakon nekog vremena doznao sam za BE-ON i da možda nije sve gotovo. U samo dva mjeseca BE-ON je odobrio međufinanciranje kojim je moj dug podmiren. Nevjerojatno je kako smo kao društvo izgubili vjeru, više nikome ne vjerujemo. Ali ja sam vjerovao Željkici i BE-ON-u da će pomoći. I bio sam u pravu.

POŠALJI UPIT
POŠALJI UPIT POŠALJI UPIT
POŠALJI UPIT POŠALJI UPIT
POŠALJI UPIT POŠALJI UPIT

Nikola Hodak

Kao da sam izašao iz zatvora!

Naučio sam imati novce, roditelji su imali restoran, stalno se nešto vrtjelo. Imao sam 17 godina i ‘dizao’ sam mobitele. Pala bi kakva policijska kazna, ja je ne bih platio. Gomilalo se. A onda su stigla djeca, htio sam podignuti vozačku dozvolu na kategoriju C, kad me dočekao hladan tuš – kamata na neplaćene kazne. Što sad? Odlučio sam da ću platiti. Nekoliko plaća nisam ni vidio jer bi sjela krivo na tekući račun. Ali koliko god bih ja platio, dug bi i dalje ostajao isti, cifra se nije smanjivala. Slušao sam stručnjake što treba raditi i surađivao. Nisam mislio da ću blokadu riješiti u samo dva mjeseca, ali pred kraj ožujka ja sam deblokiran! Doslovno, kao da sam izašao iz zatvora!

POŠALJI UPIT
POŠALJI UPIT POŠALJI UPIT
POŠALJI UPIT POŠALJI UPIT
POŠALJI UPIT POŠALJI UPIT

Patrik Završki

Nakon dugih 17 godina mogu disati.

Radio sam, dobio karticu s kojom nisam navikao živjeti. Kupovao sam, priznajem, i dok sam primao plaću, sve je bilo u redu. A onda je firma došla u probleme, ostao sam bez posla, dugovi su sjeli na naplatu. Ni supruga nije radila, blokirali su me. Djeci ne možeš ništa kupiti na rate, kada se ide na izlete, ti nemaš. Snalaziš se, izvodiš akrobacije. Kada sam po putu ponovno dobio posao, imao plaću i po 10.000 kuna, u banci sam i dalje bio blokiran. Razgovarao sam sa savjetnicom i tu nije bilo razgovora s visoka i sličnih stvari. I to mi je trebalo – ako mi možeš pomoći, pomozi. Uz financijsku savjetnicu u BEON-u smo našli rješenje i uspjeli smo. Borio sam se te nakon 17 godina, napokon sam odblokiran i mogu disati.

POŠALJI UPIT
POŠALJI UPIT POŠALJI UPIT
POŠALJI UPIT POŠALJI UPIT
POŠALJI UPIT POŠALJI UPIT

Istaknuti savjeti

Želite znati više

Imamo odgovore na sva vaša pitanja

 1. Koji uvjete morate zadovoljiti?

Morate imati redovna primanja, biti zaposleni na neodređeno vrijeme ili u mirovini.

 1. Koliko koštaju vaše usluge?

Sve ćemo vam reći nakon procjene vaše kredite sposobnosti. Mi sve radim otvoreno i transparentno: cijena ovisi o visini glavnice kredita i najčešće je između 650 – 1.700 EUR (4.950 do 12.950 kuna) s PDV-om. Iznos koji je u 95 % slučajeva višestruko manji od onoga što vama uspijemo uštedjeti svojom intervencijom.

Mogući su i neki dodatnih troškovi ako vašu blokadu zatvorimo našom linijom financiranja.

Sve troškove saznat ćete odmah nakon besplatne analize – i oni se ne mijenjaju tijekom postupka. Na samom početku procesa dobivate našu pisanu ponudu. Kako vam kažemo – tako će i ostati.

 1. Koliko traje postupak deblokade računa?

Prema našim dosadašnjim iskustvima, postupak deblokade traje najviše do 2 mjeseca, ako sve ide kako treba. Najduži postupak, od 260 slučajeva prošle godine, trajao je 3 mjeseca.

 1. Može li se ovrha osporiti?

Ovrha se može osporiti ako reagirate istog trena kad dobijete obavijest o ovrsi. Kasnije je to jako teško jer je proces značajnim dijelom automatski i sve ide po inerciji.

 1. Zašto sam pod ovrhom?

Ako ste podigli kredit koji ne možete plaćati, ili dugo niste platili neke račune jer nemate dovoljno novca – naći ćete se pod ovrhom. Ovrha je prisilna naplata neke osobe, banke ili kompanije kojima ste dužni („vjerovnik”).

 1. Znači li ovrha nužno i blokadu računa?

Ako na računu imate dovoljno sredstava, vjerovnik se samo naplati. Ako nemate dovoljno sredstava da se dugovanje naplati u u cijelosti, blokiraju vam se svi aktivni računi koje imate u bankama.

zatražite pomoć

Ispunite kontakt obrazac i prijavite se za besplatno savjetovanje.